Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Romee Strijd

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Ze behoort tot dé modellentop van de wereld. Nederlandse schone Romee Strijd zet ons kikkerlandje wereldwijd op de kaart.

Modellencarrière

Romee Strijd behoort tot dé modellentop van de wereld. De Zoetermeerse schone werd op haar twaalfde ontdekt. Op vijftienjarige leeftijd maakte ze haar catwalkdebuut. Enkele maanden later had de blondine al shows als Louis Vutton en Christopher Kane op haar naam staan. In 2014 liep het model haar eerste Victoria’s Secret Fashion Show. Slechts één jaar later werd Romee uitgeroepen tot Angel. Hiermee volgde ze Nederlands trots Doutzen Kroes op.

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen

Het liefdesleven van Romee ziet er al jaren erg rooskleurig uit. Zo is het model al sinds 2010 samen met Laurens van Leeuwen, de oudste zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen. Laurens werkte als projectmanager in Nederland, maar is Romee achterna gegaan naar New York, waar de twee zich volledig richten op haar carrière. De twee leerden elkaar kennen dankzij Laurens’ jongere zusje en de beste vriendin van Romee, Carlijn van Leeuwen. Romee en Laurens zijn in 2018 ‘’stiekem’’ getrouwd om ‘’praktische redenen’’. De twee benadrukken echter dat de échte huwelijksceremonie nog gehouden moet worden.

Mooiste vrouw van Nederland?

De FHM top 10, wie kent hem niet? De trouwe volgers van deze jaarlijkse top 10 mooiste vrouwen weet dat onze Romee altijd wel een plekje heeft in dit rijtje. Echter is het model nog nooit uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Je snapt natuurlijk wel dat hier héél wat mensen verontwaardigd over zijn. In de ogen van velen is hun Romee dan ook de knapste van ons land. Dus, wellicht tijd voor een campagne voor de top 10 van 2020? Wij doen in ieder geval mee!

New York & Amsterdam

Vanwege haar succesvolle modellencarrière verhuisden Romee en Laurens naar New York. De twee hebben een appartement in de New Yorkse wijk Chelsea. In 2018 kochten de twee óók een appartement in hartje Amsterdam. Dus, misschien zit er voor jou binnenkort een dagje Amsterdam in, in de hoop de blondine tegen te komen? Wie benieuwd is naar het appartement van Romee Strijd kan zijn hart ophalen op het YouTube kanaal van de Victoria’s Secret babe.

Forum

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Hot topic!
Opvouwen

Hoe een hockeymeisje kon uitgroeien tot de populairste voetbalverslaggeefster van Nederland? Deze foto’s van Hélène Hendriks vertellen het hele verhaal!

De foto's van Hele Hendriks bekijken!

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
4k reacties
10.043k views
Laatste bericht
694 reacties
2.887k views
Laatste bericht
485 reacties
1.472k views
Laatste bericht
4k reacties
6.481k views
Laatste bericht
217 reacties
580k views
Laatste bericht
261 reacties
1.190k views
Laatste bericht
226 reacties
689k views
Laatste bericht
3k reacties
7.944k views
Laatste bericht
Werken...
X