Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Anna Nooshin

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Ze is de nummer één Youtuber van Nederland én schittert in Hunkemöller campagnes: Anna Nooshin heeft het goed voor elkaar.

Algemene informatie over

Leeftijd: 18-12-1986

Geboren: Iran

Lengte: 1,71 meter

Gewicht: 59 kg

Vriend: Danny Roumimper (vriend),

Beroep: ondernemer, presentatrice en modeblogger

Instagram: Anna gebruikt Instagram onder de naam @annanooshin

Wie is Anna Nooshin?

Anna Nooshin is geboren in 1986 en komt van oorsprong uit Iran. Op haar zevende is ze samen met haar ouders en oudere zus gevlucht naar Nederland. Dat Anna meer is dan alléén een knap koppie bewees ze, ze rondde haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit namelijk c*m laude af.

Anna Nooshin werd vooral bekend door haar online magazine NSMBL, dat ze samen met Wayne Parker Kent oprichtte, en haar Youtube dat gevolgd wordt door bijna 300.000 mensen.

Anna Nooshin, Danny Roumimper en Nassim Zeta

In juli 2018 maakten Anna Nooshin en Danny Roumimper bekend dat zij, na een relatie van 13 jaar, uit elkaar gingen. ‘’De koek was op’’ zo sprak het koppel. Slechts enkele maanden later doken er beelden op waarop Anna te zien was met een andere man. De twee werden steeds vaker op dezelfde locatie gespot, en geruchten van een nieuwe relatie gingen al snel rond. In oktober kwam het grote nieuws naar buiten: de geruchten waren waar! Anna Nooshin had een nieuwe relatie, en wel met de rijke ondernemer Nassim Zeta. Wie een blik op zijn Instagram werpt, ziet waarom Anna (wellicht) voor hem gevallen zou kunnen zijn. Dure automerken, als Ferrari, Rolls Royce, McLaren en Mercedes vliegen je namelijk om de oren als je z’n Instagram een bezoekje brengt. Bewezen is dat een Ferrari echt een mokkelmagneet is. In maart 2019 werd bekend dat Anna Nooshin en Nassim Zeta gaan trouwen.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
213 reacties
362k views
Laatste bericht
175 reacties
579k views
Laatste bericht
152 reacties
247k views
Laatste bericht
9k reacties
16.889k views
Laatste bericht
3k reacties
7.418k views
Laatste bericht
3k reacties
8.020k views
Laatste bericht
43 reacties
74k views
Laatste bericht
566 reacties
790k views
Laatste bericht
Werken...
X