Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Shelly Sterk

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Shelly Sterk: presentatrice, verslaggeefster, Formule 1 liefhebber én de mooiste vrouw van 2018.

Carrière

De carrière van Shelly begon als verslaggeefster bij Powned. Dit baantje duurde echter niet lang. Na een maand hield Sterk het namelijk weer voor gezien en stapte ze over naar GeenStijl. Shelly werd pas écht bekend onder het grote publiek toen ze één van de presentatoren van het populaire RTL Boulevard werd. Voor de Shelly fans onder ons zéér goed nieuws, aangezien hun Shelly dagelijks op de beeldbuis te bewonderen was. Dat Shelly naast een goede presentatrice óók een goede survivelaar is, bewees ze tijdens Expeditie Robinson in 2017. Hier bereikte Sterk de halve finale en versloeg ze kandidaten, als Danny Froger, Marieke Elsinga en Anouk Hoogendijk.

Overstap van RTL naar SBS

In februari 2018 maakte Shelly Sterk de overstap van RTL naar SBS. De blondine verruilde RTL Boulevard dan ook voor het Entertainmentprogramma Shownieuws.

Mooiste vrouw van 2018

Dat Shelly de hoofden van mening RTL Boulevard en Expeditie Robinson kijker op hol bracht wisten we al wel. Dat Shelly in 2018 tot de mooiste vrouw van Nederland werd verkozen in 2018 was wél een verrassing, vooral voor Shelly zelf. Zo zei zen tegen het AD: ‘’Dit is natuurlijk de grap van de eeuw. Hoe kan ik op nummer één staan en Doutzen Kroes op 3? Het is alsof ik een voetbalpotje heb gewonnen van Messi, maar ach ik kan er om lachen!’’. Knap én bescheiden dus. Goed bezig Shelly!

Bruiloft in Italië

Slecht nieuws voor de mannelijke Shelly fans onder ons: Shelly is in de zomer van 2018 getrouwd met haar Mark (de mazzelaar). De twee zijn al vier jaar samen en waren sinds 2017 verloofd. De bruiloft vond plaats in het pittoreske Italiaanse plaatsje Assisi. Volgens Shelly was dit de bruiloft waar ze altijd al van had gedroomd en waren ze omringd door hun familie en beste vrienden.

 

Forum

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  .


  .
  Reageer

  #2
  Reageer

  #3
  Prikkelend plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer

  #4
  Reageer

  #5
  Reageer
Hot topic!
Opvouwen

Hoe een hockeymeisje kon uitgroeien tot de populairste voetbalverslaggeefster van Nederland? Deze foto’s van Hélène Hendriks vertellen het hele verhaal!

De foto's van Hele Hendriks bekijken!

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
228 reacties
689k views
Laatste bericht
4k reacties
10.043k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.539k views
Laatste bericht
694 reacties
2.887k views
Laatste bericht
485 reacties
1.472k views
Laatste bericht
4k reacties
6.481k views
Laatste bericht
217 reacties
580k views
Laatste bericht
261 reacties
1.190k views
Laatste bericht
Werken...
X