Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Kim-Lian van der Meij

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Kim-Lian van der Meij is van alle markten thuis. Acteren, zingen, presenteren en dansen: deze dame draait haar hand er niet voor om!

Mini-playbackshow

Kim-Lian verscheen voor het eerst op televisie in de Mini-Playbackshow van Henny Huisman. Kim was toen slechts 6 jaar oud. Op haar elfde verscheen ze nog een keer in de show, wat haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Op haar zestiende deed ze namelijk al veel acteerwerk, verscheen ze in verschillende reclames én liep ze modeshows. Een aantal jaar later had Kim-Lian al heel wat rollen op haar naam staan in series als, Kees & Co, GTST en Costa!.

Zangcarrière

Tussen 2002 en 2006 werd het iets stiller rondom de actrice. De reden hiervoor was haar keuze om zich te gaan focussen op haar zangcarrière. Kim-Lian maakte meerdere nummers, waaronder Garden of Love en Hey Boy!, maar boekte pas echt succes met haar cover van de single Kids in America van naamgenootje Kim Wilde.

Weer terug op tv

In 2006 verscheen Kim weer op tv. Deze keer vertolkte ze de rol van presentatrice voor het populaire kinderkanaal: Jetix. Heer kreeg ze zelfs een Gouden Stuiver voor. Een jaartje later presenteerde Kim, samen met collega Ewout Genemans het Junior Songfestival, dat in Rotterdam gehouden werd. In 2009 was Kim te zien in meerdere series als, Onderweg naar Morgen en Hider in the House.

Van acteren naar presenteren

In 2014 stapte Van der Meij over naar SBS6 om naar fulltime te gaan presenteren. Bij deze zender nam ze onder andere het roddelprogramma Shownieuws en het geflopte Sterren Springen voor haar rekening. Momenteel is Kim-Lian de presentatrice van het programma Thank You for the Music. In dit programma nemen drie duo’s het tegen elkaar op in een muziekquiz, onder leiding van team captains Johnny de Mol, Soundos el Ahmadi en Sanne Hans (Miss Montreal).

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2k reacties
2.448k views
Laatste bericht
113 reacties
176k views
Laatste bericht
585 reacties
1.634k views
Laatste bericht
3k reacties
8.108k views
Laatste bericht
56 reacties
312k views
Laatste bericht
79 reacties
292k views
Laatste bericht
318 reacties
617k views
Laatste bericht
200 reacties
578k views
Laatste bericht
Werken...
X