Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Fajah Lourens

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Actrice, model, DJ, kledingontwerpster én fitnessgoeroe: we kunnen inmiddels niet meer om Fajah Lourens heen.

Carrière

Fajah Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door haar rol als Yasmin Fuentes in de populaire Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast speelde de half-Antilliaanse actrice ook in series als Costa, Kees & Co en Shouf Shouf! Fajah was in 2004 te zien in een muziekvideo van Lange Frans en Baas B, genaamd Moppie. De Expeditie Robinson fans onder ons zagen Fajah in 2012 als een van de eersten het eiland verlaten. In 2011 maakte Fajah haar filmdebuut in de film Stiletto’s.

Fitnessboek: Killerbody

Wie denkt dat acteren het enige talent is van Fajah heeft het mis. Zo is Fajah ook nog eens een DJ, doet ze modellenwerk, ontwerpt ze kleding én schrijft ze fitnessboeken die als warme broodjes over de toonbank gaan. Nu was er de fitnessboeken van Fajah wel een hoop te doen. Zo vertelde de actrice bij de populaire talkshow van Eva Jinek dat vrouwen gemiddeld maar zo’n 1300 á 1400 kilocalorieën per dag nodig hebben. Eten ze meer? Dan vallen ze dus niet af, volgens Lourens. Op zich best vreemd, als je nagaat dat de voedingsrichtlijnen voor een volwassen vrouw ongeveer 2000 kilocalorieën per dag bedraagt, aldus het Voedingscentrum. Dat zorgde (begrijpelijk) voor heel wat kritiek aan het adres van Fajah.

Privéleven

Fajah is van oorsprong half Antilliaans en half Nederlands. De actrice heeft namelijk een Antilliaanse vader en een Nederlandse moeder. Fajah heeft zelf twee kinderen uit twee verschillende relaties, dochter Irem en zoon Shai.

Forum

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Hot topic!
Opvouwen

Hoe een hockeymeisje kon uitgroeien tot de populairste voetbalverslaggeefster van Nederland? Deze foto’s van Hélène Hendriks vertellen het hele verhaal!

De foto's van Hele Hendriks bekijken!

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
466 reacties
1.467k views
Laatste bericht
386 reacties
1.164k views
Laatste bericht
371 reacties
1.236k views
Laatste bericht
1 antwoord
4.193k views
Laatste bericht
2k reacties
5.262k views
Laatste bericht
2k reacties
5.587k views
Laatste bericht
3k reacties
7.941k views
Laatste bericht
4k reacties
12.197k views
Laatste bericht
Werken...
X