Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Doutzen Kroes

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Deze Friese schone is één van ‘s werelds bekendste én bestbetaalde supermodellen. Alles weten over Nederlands’ trots Doutzen Kroes? Lees dan zeker even verder!

Algemene informatie over Doutzen Kroes

Leeftijd: 36 jaar (geboren op 23 januari 1985)

Sterrenbeeld: Waterman

Geboren: Giekerk, Nederland

Lengte: 1,78 meter

Gewicht: 54,4 kilo

Relatie: Ja, getrouwd met DJ Sunnery James

Kinderen: Phyllon (zoon) en Myllena Mae (dochter)

Familie: Johan Kroes (vader), Gearte Leistra (moeder) en Rens Kroes (zus)

Beroep: Model en actrice

Instagram: Doutzen gebruikt Instagram onder de naam @doutzen

Modellencarrière

Doutzen’s modellencarrière begon toen ze 18 was. Om een zakcentje bij te verdienen stuurde de Friezin wat kiekjes naar een modellenbureau. En dat bleek achteraf een héle goede keus te zijn, aangezien het modellenbureau, Paparazzi Models, direct een contract met haar tekende. Toen Doutzen op de Vogue Italia schitterde kwam de grote bekendheid pas écht. Ze werd opgemerkt door modellenbureaus in New York én ze werd gescout door het grootste lingeriemerk van de wereld, Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret

In 2005 liep Doutzen haar eerste Victoria’s Secret Fashion Show. En dat is zeker niet zomaar een modeshowtje. De lingerieshow is, met zo’n 5 miljoen kijkers, de meest bekeken fashion show ter wereld. Drie jaar later, in 2008, werd Doutzen officieel een Victoria’s Secret Angel. Hiermee behoorde de Nederlandse schone tot de 10 beste topmodellen van de wereld. In 2015 werd bekend dat Doutzen en Victoria’s Secret uit elkaar gingen. Waarom? Volgens de Creatief Directeur van het merk, Ed Razek, wilde Doutzen zelf weg vanwege verplichtingen in Nederland. Later bleek dit haar samenwerking met het in Europa zeer bekende lingeriemerk Hunkemöller te zijn.

Privéleven

Naast een megapopulair supermodel is Doutzen ook een supervrouw en supermama. Doutzen trouwde in 2010 met haar grote liefde Sunnery James. Niet veel later, in januari 2011, werd hun eerste zoontje geboren, genaamd Phyllon. In 2014 kreeg het stel hun tweede kindje, een dochtertje genaamd Myllena. Na bijna 10 jaar voornamelijk in New York te hebben gewoond, woont het stel momenteel al een tijdje in hun immense vila in het Gooi.

Goede doelen

Wie denkt dat Doutzen alleen een knap koppie is heeft het mis. Naast het doen van modellenwerk en het runnen van een gezin, zet Doutzen zich ook nog eens actief in voor goede doelen. Zo heeft het model ruim 10 jaar als ambassadeur voor Dance4Life gewerkt. Daarnaast zet de Friese schone zich al jaren in voor het beschermen van de olifant.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
4k reacties
6.659k views
Laatste bericht
125 reacties
132k views
Laatste bericht
773 reacties
3.215k views
Laatste bericht
83 reacties
338k views
Laatste bericht
102 reacties
160k views
Laatste bericht
188 reacties
751k views
Laatste bericht
263 reacties
462k views
Laatste bericht
87 reacties
282k views
Laatste bericht
Werken...
X