Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Sophie Bouquet

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Sophie Bouquet is een Nederlandse actrice die sinds kort bekend is bij het grote publiek door haar rol als Merel Verduyn in de populaire serie Goede tijden Slechte tijden.

Algemene informatie Sophie Bouquet

Leeftijd: 18 jaar

Relatie: Nee, Sophie is vrijgezel

Beroep: Actrice in GTST

Sport: korfbal (gespeeld bij ASV Swift)

Instagram: De Instagram van Sophie is @sophiebouquet_

De carrière van Sophie Bouquet

In 2016 is Sophie Bouquet begonnen aan een theateropleiding. Na deze afgerond te hebben, heeft de brunette model gestaan voor o.a. Didi, Oilily, Mexx en Muy Malo. Daarnaast had de actrice kleine rolletjes te pakken de tv Kantine, Koefnoen en de videoclip van Joan Franka. Toen Bouquet na een andere gastrol werd opgemerkt door de grote jongens, kreeg ze een hoofdrol te pakken in een Sinterklaasfilm. Hierna heeft ze met succes auditie gedaan voor een rol in Goede tijden Slechte tijden en speelt ze inmiddels al een jaar lang de rol van de Meerdijkse Merel Verduyn.

Leeftijdsverschil

Sophie Bouquet is te zien als Merel Verduyn in de serie Goede tijden Slechte tijden. In Meerdijk nemen ze het niet zo nauw met leeftijden, maar hoe oud zijn de acteurs nou eigenlijk? In de serie speelt Sophie een 16-jarige puber maar in het echte leven is Sophie eigenlijk al een tijdje de 18 jaar gepasseerd en dus al volwassen. Door het aanpassen van haar kleding en gedrag in de soapserie kan Sophie dus jonger overkomen dan dat ze daadwerkelijk is!

Sophie zat vroeger op korfbal

Wat velen misschien niet weten, is dat Sophie Bouquet vroeger een echt korfbalmeisje was. Sterker nog, ze was dé topspeelster van haar korfbalclub ASV Swift. Doordat ze haar droom om een succesvolle actrice achterna ging, heeft ze haar liefde voor korfbal op een laag pitje gezet. Een wijze beslissing, aldus vele fans van GTST. Zij zien Sophie Bouquet dan ook maar al te graag dagelijks op hun televisie verschijnen.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
239 reacties
857k views
Laatste bericht
775 reacties
3.221k views
Laatste bericht
266 reacties
464k views
Laatste bericht
2k reacties
2.478k views
Laatste bericht
37 reacties
31k views
Laatste bericht
18 reacties
9k views
Laatste bericht
656 reacties
4.311k views
Laatste bericht
192 reacties
661k views
Laatste bericht
Werken...
X