Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Jessie Jazz Vuijk

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Jessie Jazz Vuijk heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgezeten. Van het winnen van de Miss Nederland verkiezing, tot haar deelname aan Expeditie Robinson..

Algemene informatie Jessie Jazz Vuijk

Leeftijd: 26 jaar ( geboren op 22 januari 1995)

Lengte: 1,78m

Gewicht: 68kg

Relatie: Ja, met Kaj Gorgels

Instagram: Jessie heeft instagram onder de naam, jessiejazzvuijk

Miss Nederland

Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 in één klap bekend toen ze verkozen werd tot Miss Nederland. De in 1995 geboren Rotterdamse blondine werd door de jury verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. De voormalige Miss Nederland werd in het voorjaar van 2019 door hen verkozen als de knapste vrouw van Nederland. Daarmee was ze de 499 andere vrouwen op de lijst te slim af.

Jessie Jazz en Tim Douwsma

Als we het over de relaties van Jessie gaan hebben, mogen de namen Tim Douwsma en Kaj Gorgels zeker niet ontbreken. Laten we bij het begin beginnen. Jessie en Tim ontmoette elkaar in 2016 bij de Beau Monde Awards. Volgens Tim was hij op slag verliefd op de blonde Miss Nederland: ‘’Ik ben de hele avond bezig geweest met waar Jessie was. Ik vroeg aan iedereen of ze een meisje in een roze jurk hadden gezien.’’ Toen de twee elkaar eenmaal gevonden hadden op het feestje, konden ze hun ogen (en misschien nog wel meer) niet meer van elkaar af houden. Drie maanden na de Beau Monde Awards maakte het koppel via Instagram bekend dat ze, zoals velen al wel vermoedden, een relatie hadden. Jep, je leest het goed: hadden. Tot de vreugde van veel mannelijke Jessie fans maakte de twee in het voorjaar van 2017 een einde aan hun relatie. De reden voor de break-up? Volgens Tim was het verschil in leeftijd de belangrijkste factor. Tim was destijds 29 jaar oud, terwijl Jessie pas begin 20 was.

Jessie Jazz en Kaj Gorgels

Voor degenen die we net erg blij hebben gemaakt met de gedachte van een single Jessie, we moeten jullie teleurstellen. De blondine is namelijk alweer van de markt. Wie het hart van de voormalige Miss Nederland veroverd heeft? Niemand minder dan de Rotterdamse Kaj Gorgels. De twee maakten hun relatie in het najaar van 2018 bekend via het populaire YouTube kanaal van Kaj (105.000 abonnees).

Dat de twee een relatie zouden krijgen zag eigenlijk niemand aankomen, zelfs Kaj niet. Zo vertelde hij dat zijn ‘’ideale vriendin’’ zuid Amerikaans is. En een ding is zeker, de blonde Jessie past zeker niet in dat plaatje. Maar ach, Kaj is de moeilijkste niet en stond blijkbaar toch open voor de charmes van de Rotterdamse schone.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
1 antwoord
3.008k views
Laatste bericht
255 reacties
147k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.640k views
Laatste bericht
4k reacties
10.939k views
Laatste bericht
89 reacties
285k views
Laatste bericht
38 reacties
108k views
Laatste bericht
630 reacties
1.562k views
Laatste bericht
9k reacties
17.009k views
Laatste bericht
Werken...
X