Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Famke Louise

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Algemene informatie over Famke Louise

Leeftijd: 22 jaar ( geboren op 9 december 1998)

Sterrenbeeld: boogschutter

Beroep: zanger, model, vlogger, televisieproducent, influencer,

Relatie: ja, met Denzel Slager

Kinderen: zwanger op het moment

Instagram: Famke gebruikt Instagram onder de naam: famkelouise_

Carrière

Famke Louise Meijer, zoals Famke voluit heet, heeft op zijn zachtst gezegd op jonge leeftijd al een bewogen carrière gehad. Famke brak oorspronkelijk door met haar deelname aan het programma Models in Paris: het echte leven. Hierin werd zij, net als een aantal andere modellen, gevolgd tijdens hun modellenwerk in Parijs. Het grote succes kwam toen ze het nummer Op Me Monnie (en de nogal spraakmakende clip die erbij hoorde) uitbracht. Onder het mom van slechte publiciteit is ook publiciteit werd Famke opeens een bekende Nederlander. Tot de teleurstelling van sommigen bleven de nummers (en de muziekclips) van Famke komen. Nummers als Vroom, Lit en Fan stonden, tot de verbazing van velen, wekenlang in de Nederlandse hitlijsten.

In 2016 startte onze Famke haar eigen YouTube kanaal. En ook op dat gebied hadden sommigen liever gehad dat Famke het bij modellenwerk gehouden had. Waarom? Niet iedereen is fan van de grappen die Famke uithaalde bij haar ‘’vrienden’’ op het kanaal.

In 2018 was de Op Me Monnie zangeres te zien in het populaire programma Expeditie Robinson. Helaas voor Famke werd ze als tweede weggestemd van het tropische eiland. Blijkbaar waren haar mede-deelnemers niet enorm kapot van de zangeres.

Famke Louise en Snapking

Als we het over Famke Louise hebben, kunnen we eigenlijk niet om haar ex-vriendjes heen. Te beginnen met vlogger Snapking, in het echte leven ook wel Tim van Teunenbroek genoemd. De meesten van ons kennen de vlogger van het 0900 nummer schandaaltje. De vlogger riep zijn jonge fans namelijk op om een peperduur 0900 nummer te bellen, waarmee hij in een mum van tijd even € 13.000 uit de zakken van zijn fans klopte.

Famke Louise en Snapking hadden ruim 4 jaar een relatie. Over de reden van de break-up doen de twee echter nog steeds een tikkie vaag. Zo vertelde Famke dat de twee ‘’gewoon uit elkaar gegroeid waren’’, maar zong ze niet veel later over het vreemdgaan van Snapking in het nummer Zonder Jou. Zo zong ze: ‘’Neem die oorbellen mee van die s**t, ik hoef die shit niet meer in mijn bed’’. Tja, dit leek ons wel een flinke hint. Een aantal maanden bevestigde Snapking zelfs dat hij ooit op Famke is vreemdgegaan. Dus, als je het aan ons vraagt is het slippertje (of de eventuele slippertjes) van Snapking de reden geweest voor het beëindigen van de relatie. Pijnlijk detail: Famke maakte het uit via een WhatApp spraakberichtje.

Famke Louise en Ronnie Flex

In het najaar van 2018 gingen de geruchten al een tijdje rond dat Famke Louise en rapper Ronnie Flex een setje zouden zijn. Tijdens de Kerst maakten de twee in hun nieuwe kerstclip bekend dat ze inderdaad een relatie hadden. Met de nadruk op hadden, want de twee zijn alweer uit elkaar. Over de reden van de break-up is niets bekend, omdat zowel Famke als Ronnie hun lippen stijf op elkaar houden.

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
39 reacties
110k views
Laatste bericht
77 reacties
36k views
Laatste bericht
4k reacties
7.090k views
Laatste bericht
3k reacties
5.204k views
Laatste bericht
864 reacties
2.475k views
Laatste bericht
2k reacties
2.480k views
Laatste bericht
368 reacties
604k views
Laatste bericht
130 reacties
170k views
Laatste bericht
Werken...
X