Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Beertje van Beers

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Het is lastig een stempel te plakken op Beertje van Beers. Dit multi-talent heeft de hele wereld gezien als model, presenteerde zowel in Engeland als in Nederland tv-programma’s, en haalt tegenwoordig vooral onze headlines met haar foto’s op Instagram. De inmiddels 47-jarige Beertje weet van geen ophouden, en dat mag ze ook niet!

Algemene informatie over Beertje van Beers

Leeftijd: 28-8-1972

Geboren: Breda

Familie: Justin (vriend), Tigerlily (dochter)

Beroep: Presentatrice

Instagram: Beertje gebruikt Instagram onder de naam @beertjevanbeer

Modellenwerk

Beertje van Beers werd op haar veertiende als model ontdekt op een terrasje in Breda. De beslissing om model te worden heeft haar leven op meerdere vlakken gevormd: ze ging Chinees studeren in de Verenigde Staten, wat goed van pas kwam toen ze vervolgens in Taiwan modellenwerk ging doen. Beertje kan moeilijk stilzitten, en ging naast haar modellenbestaan ook aan de bak als presentatrice. Ze kwam bij het Engelse Top of the Pops terecht op de BBC, en schoof later door naar The Entertainment Show op Sky.

Schrijfster

Ondanks haar internationale focus keerde Beertje uiteindelijk wel terug naar Nederland. Ze ging schrijven voor de Telegraaf, JFK en Grazia, en bracht zelfs een boek met haar columns uit. Ook was ze regelmatig op tv te zien, bijvoorbeeld bij de Staatsloterijshow op RTL4. Op haar 35ste kreeg Beertje een dochter met haar man, met wie ze nog steeds getrouwd is.

Weer model

Haar échte doorbraak in eigen land kwam relatief laat. Beertje van Beers stond in 2007 namelijk in het beroemdste blad voor mannen! Ze was toen ‘al’ 41, maar 21 hadden we ook meteen geloofd. In één klap was Beertje de meest begeerde dame van ons land! Ook wat betreft haar mening over plastische chirurgie is ze een vrouw naar ons hart: “Een vrouw moet zich vooral vrouw voelen en bemind worden om wie ze is, niet om wat ze is. Ook met A mag je supertrots zijn. Met die van mij ben ik ook dolgelukkig.” Overdrijven is ook een kunst Beertje! Wie het nummer uit 2007 nog op de zolder heeft liggen zal beamen dat er met die van haar weinig mis zijn hoor!

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
68 reacties
60k views
Laatste bericht
213 reacties
362k views
Laatste bericht
175 reacties
579k views
Laatste bericht
152 reacties
247k views
Laatste bericht
9k reacties
16.889k views
Laatste bericht
3k reacties
7.418k views
Laatste bericht
3k reacties
8.020k views
Laatste bericht
43 reacties
74k views
Laatste bericht
Werken...
X