Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Jennifer Hoffman

Opvouwen

Biografie
Opvouwen

Na het succes van de Luizenmoeder is er niemand die nog om Jennifer Hoffman heen kan! Met haar rol als Hannah stal ze de harten van heel Nederland. Voordat de actrice in de Luizenmoeder speelde, heeft ze in een heel aantal series een vaste rol gehad, zoals Dokter Tinus, Verborgen Gebreken en Spoorloos Verdwenen. Ook speelde ze in een aantal films, zoals Hartenstrijd en Familieweekend.

Relaties

Wie ook in de Luizenmoeder speelde, was Henry van Loon. Met hem had Jennifer van 2011 tot 2017 een relatie. Ze noemt hem nog steeds ‘de grappigste man die ze kent’. Een aantal jaar voor Henry was ze zes jaar samen met Daan Schuurmans. Momenteel heeft Jennifer weer geluk gevonden in de liefde bij de Canadees-Franse kok Dorian.

Lachen

Naast dat Jennifer een getalenteerd actrice en er goed uit ziet, is ze ook nog eens iemand die houdt van hele harde grappen. Hoe donkerder, hoe beter, zei ze in een interview in de Volkskrant. Maar, daarnaast heeft ze ook een gevoelige kant: ze wil graag dat mensen haar aardig vinden en doet daar ook haar best voor. Lief en grappig dus!

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
112 reacties
290k views
Laatste bericht
door thijz
 
355 reacties
498k views
Laatste bericht
door DennisP
 
10 reacties
20k views
Laatste bericht  
4k reacties
12.058k views
Laatste bericht
door wes456
 
135 reacties
263k views
Laatste bericht
door tazz1985
 
675 reacties
2.807k views
Laatste bericht
door Zeebonk
 
137 reacties
238k views
Laatste bericht  
76 reacties
156k views
Laatste bericht  

Geef je mening
Opvouwen

Geef je mening
Opvouwen

Werken...
X