Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Jennifer Hoffman

Opvouwen

Biografie

Opvouwen

Na het succes van de Luizenmoeder is er niemand die nog om Jennifer Hoffman heen kan! Met haar rol als Hannah stal ze de harten van heel Nederland. Voordat de actrice in de Luizenmoeder speelde, heeft ze in een heel aantal series een vaste rol gehad, zoals Dokter Tinus, Verborgen Gebreken en Spoorloos Verdwenen. Ook speelde ze in een aantal films, zoals Hartenstrijd en Familieweekend.

Relaties

Wie ook in de Luizenmoeder speelde, was Henry van Loon. Met hem had Jennifer van 2011 tot 2017 een relatie. Ze noemt hem nog steeds ‘de grappigste man die ze kent’. Een aantal jaar voor Henry was ze zes jaar samen met Daan Schuurmans. Momenteel heeft Jennifer weer geluk gevonden in de liefde bij de Canadees-Franse kok Dorian.

Lachen

Naast dat Jennifer een getalenteerd actrice en er goed uit ziet, is ze ook nog eens iemand die houdt van hele harde grappen. Hoe donkerder, hoe beter, zei ze in een interview in de Volkskrant. Maar, daarnaast heeft ze ook een gevoelige kant: ze wil graag dat mensen haar aardig vinden en doet daar ook haar best voor. Lief en grappig dus!

Foto's

X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
2k reacties
2.479k views
Laatste bericht
368 reacties
604k views
Laatste bericht
130 reacties
170k views
Laatste bericht
20 reacties
10k views
Laatste bericht
1 antwoord
1.641k views
Laatste bericht
813 reacties
4.744k views
Laatste bericht
76 reacties
36k views
Laatste bericht
91 reacties
287k views
Laatste bericht
Werken...
X