Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Opvouwen
Biografie
Opvouwen

Yolanthe Cabau, van gastendoekjesdief naar één van de knapste voetbalvrouwen: dit moet je weten over Yo.

Het gastendoekjes incident

Wie aan Yolanthe denkt kan er eigenlijk niet omheen: het gastendoekjes incident. Heb je in 2009 toevallig onder een steen geleefd? Dan leggen we het hele ‘’incident’’ even fijntjes voor je uit. Laten we bij het begin beginnen. Onze Yo en haar toenmalige vriend, de Volendamse zanger Jan Smit, zetten een punt achter hun relatie. Wat er toen gebeurde volgens de ietwat pissige moeder van Jan Smit, Gerda Smit? Yolanthe zou de gehele inboedel van Jantje meegenomen hebben. Nu hoor ik je denken, de gehele inboedel? Yep, volgens Gerda stond zo’n beetje het hele huis van Jan leeg.

Yolanthe heeft tot op de dag van vandaag echter altijd ontkend dat de inboedel van Jan bij haar thuis ligt. En aangezien Yolanthe toch wel een speciaal plekje in ons hart heeft, geven we haar het voordeel van de twijfel.

Wesley & Yolanthe

Als we het over Yolanthe hebben, mag Wesley Sneijder niet ontbreken. De sinds 2019 ex-voetbalinternational speelt al sinds 2009 een rol in het leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen, zoals ze toen heette. Toen de twee voor het eerst samen gespot werden, maakte dat heel wat los. Waarom? Nou, Yo en Wes werden namelijk één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Laten we maar zeggen dat Yo er geen gras over liet groeien. Nadat de foto’s van de twee in de media verschenen hebben Yolanthe en Wesley toegegeven een relatie te hebben.

Op 17 juli 2010 was het dan zover: Yolanthe en Wesley gingen trouwen. Alhoewel ze al eerder voor de Nederlandse wet getrouwd waren, gaven ze die zeventiende een enorm trouwfeest in een dorpje vlakbij Florence, Italië. Vijf jaar na hun bruiloft kwam het grote nieuws naar buiten dat Yolanthe zwanger was van haar eerste kindje. Dit was voor het koppel een emotionele tijd, omdat Yolanthe moeilijk zwanger kon worden. In oktober 2015 werd het zoontje van Wesley en Yolanthe, Xess Xava, geboren. De naam van het kleine mannetje (we bedoelen Xess Xava, niet Wesley) maakte toentertijd heel wat los. De meesten vonden zijn naam echt onmogelijk om uit te spreken.

Scheiding

In de zomer van 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Wesley en Yolanthe gaan scheiden. De reden voor de break-up zou een ‘’wel héél gezellige avond’’ tussen Wesley Sneijder en Gaby Blaaser geweest zijn. Wesley leek de overspelgeruchten te bevestigen, toen hij op zijn Instagram een post deelde waarin hij toegaf ‘’het verknald te hebben’’.

Forum
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts
Foto updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
648 reacties
2.706k views
Laatste bericht
door Hamsilatil
 
9 reacties
4k views
Laatste bericht
door scroby
 
95 reacties
203k views
Laatste bericht
door tazz1985
 
71 reacties
50k views
Laatste bericht  
9k reacties
16.582k views
Laatste bericht
door Sonny
 
3k reacties
6.272k views
Laatste bericht  
150 reacties
302k views
Laatste bericht
door brilsmurf
 
Geef je mening
Opvouwen

Geef je mening
Opvouwen

Trending
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
54 reacties
41k views
Laatste bericht
door silverd
 
54 reacties
67k views
Laatste bericht
door micjon420
 
109 reacties
192k views
Laatste bericht
door alayne
 
9k reacties
16.582k views
Laatste bericht
door Sonny
 
460 reacties
1.539k views
Laatste bericht  
Werken...
X