Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Yvonne Coldeweijer

Opvouwen
Opvouwen

Influencer Yvonne Coldeweijer

Je kent Yvonne misschien van YouTube, en anders wel van Instagram. Ze heeft een kanaal met maar liefst 150k abonnees en op haar instagram heeft ze meer dan 275k volgers. Op haar YouTube kanaal post ze voornamelijk video’s waarin ze bekende Nederlanders ‘exposed’ en veel ‘Juice’, zoals ze het zelf noemt, deelt met haar lieve volgers. Zo weet ze verdacht veel over het liefdesleven van André Hazes en heeft ze veel invloed gehad op alle rumoerigheid rondom Marco Borsato. Daarnaast doet Yvonne toch nog wat onschuldigs, ze heeft namelijk haar eigen sieraden bedrijfje.

Lees hier alles over Yvonne Coldeweijer

Opvouwen

Algemene informatie over Yvonne Coldeweijer

leeftijd: 34 jaar (geboren op 21 december 1986)

Sterrenbeeld: boogschutter

Kinderen: Nee

Relatie: Onbekend

Geboorteplaats: Tilburg, Nederland

Beroep: Influencer, ze heeft haar eigen kleine sieraden bedrijfje, YouTuber

Instagram: Yvonne zit op instagram onder de naam @lifeofyvonne

Yvonne Coldeweijer relaties

In 2019 vertelde Yvonne in een interview dat ze mannen niet snel vertrouwd, ze had een relatie met een Australische rugby speler hij had haar bedrogen met zeven andere vrouwen in 2016. Sindsdien vertrouwd ze niet alleen mannen niet nee ze vertrouwd de hele mensheid niet zegt ze in een interview. Het is nu ook bekend dat ze op het  moment geen relatie heeft. In 2019 werd bekend gemaakt dat ze een relatie had met iemand genaamd Pim en hij heeft duidelijk aan Yvonne aangegeven dat hij serieus een toekomst met haar wilt bouwen. Maar ook die relatie duurde maar anderhalf jaar en zijn de twee weer uitklaar gegaan.

 

Yvonne YouTuber

Je kan Yvonne wel kennen van YouTube ze heeft een kanaal met maar liefst 146k abonnees en op haar instagram heeft ze 253k volgers. Op haar YouTube kanaal post ze allemaal video’s waarin ze bekende mensen exposed en alle ‘Juice’ zoals ze het zelf noemt deelt met haar lieve volgers. Bijvoorbeeld André Hazes en over Marco Borsato die vreemd is gegaan op zijn vrouw.

Sieraden bedrijfje

Yvonne doet niet alleen foto’s en video’s posten op YouTube, ze heeft namelijk ook nog haar eigen sieraden bedrijfje genaamd Stardust. Maar in hoeverre dat bedrijfje echt goed loopt weet ik niet want ze heeft maar 3592 volgers op het instagram account daarvan en haar eerste twee foto’s op het account zijn van 2019 en de andere van zomer 2021. Sindsdien is er niks nieuws meer gepost op het account.

X
 • Filter
 • Tijd
Clear All
nieuwe posts

  #1
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer

  #2
  .
  .
  Aangepast door Redactie; 20 april 2022, 11:47.
  Reageer

  #3
  .


  .
  Reageer

  #4
  .


  .
  Reageer

  #5
  Prikkelend Plaatje
  Klik om te bekijken
  Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
113 reacties
210k views
Laatste bericht
1 antwoord
3.016k views
Laatste bericht
6 reacties
6k views
Laatste bericht
2k reacties
4.226k views
Laatste bericht
315 reacties
178k views
Laatste bericht
44 reacties
30k views
Laatste bericht
172 reacties
184k views
Laatste bericht
92 reacties
39k views
Laatste bericht
Werken...
X