Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Barbarella

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Barbarella
    Barbarella was een Nederlands poptrio, bekend van hun hit "We Cheer You Up (Join The Pin Up Club)". De groep bestond uit zangeressen Angela Vermeer, Ingrid Brans en Leslie Doornik.

    We Cheer You Up (Join The Pin Up Club)" was de openingstune van het soft-erotische Veronica-programma De PinUp Club in 1988/1989. Het nummer is een vrolijk uptempo popsong in de euro disco-stijl die rond die tijd erg populair was. Dit nummer bereikte in 1989 de vierde plaats van de Top 40. In Europa kreeg het lied enige aandacht: zo werd de videoclip begin jaren '90 vaak uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk op de niet meer bestaande video-verzoek-kanaal Lifestyle Satellite Jukebox. Snel na het succes van We Cheer You Up werd het debuutalbum Sucker For Your Love uitgebracht: een nummer met een paar originele tracks en verder covers en remixes. De titelsong Sucker For Your Love is een cover van het nummer Dracula's Tango van Toto Coelo en ook is een versie van het bekende nummer Summer in the City opgenomen. Andere singles van dit album werden kleine hits in Nederland en Finland. In dat laatste land werd het album goud.

    In 1991 bracht de groep in gewijzigde samenstelling het album "Don't Stop The Dance" uit, zonder veel succes. Hierna is de band opgeheven.
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
952 reacties
4.880k views
Laatste bericht
44 reacties
28k views
Laatste bericht
257 reacties
230k views
Laatste bericht
22 reacties
16k views
Laatste bericht
434 reacties
1.386k views
Laatste bericht
255 reacties
544k views
Laatste bericht
1k reacties
1.895k views
Laatste bericht
47 reacties
68k views
Laatste bericht
Werken...
X