Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Sita van Sante

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    #1
    RE: Sita van Sante

    Sita speelt mee in de voorstelling "Petrov" van "Niet Schieten". Ik heb de voorstelling afgelopen woensdag gezien en ben nu collosaal Sita fan! Zeer cute typje!
    Reageer

    #2
    RE: Sita van Sante

    Dit bericht is leeg omdat alle afbeeldingen zijn verwijderd.
    Aangepast door admin; 12 april 2009, 17:55. Reden: De afbeeldingen zijn door het systeem verwijderd omdat deze niet meer aanwezig zijn op de host.
    Reageer

    #3
    RE: Sita van Sante

    Prikkelend Plaatje
    Klik om te bekijken


    Prikkelend Plaatje
    Klik om te bekijken


    Dat ze al zO Oud is, ik zOu haar veel jOnger sgatte!
    Reageer

    #4
    RE: Sita van Sante

    hebben mensen nog meer plaatjes van der
    Reageer

    #5
    RE: Sita van Sante

    Biografietje.

    Sita is geboren op 2 mei 1983. Ze staat al vroeg op de planken. Met het Nederlands Kinder Theater treedt zij op in theaters door het hele land. Op 13-jarige leeftijd zingt ze in het koor van Michael Jackson in een volle Amsterdam Arena. Verder krijgt zij een rol in de jongerenproductie ‘Michael’ van Toneelgroep Amsterdam en speelt ze de hoofdrol in een voorlichtingsfilm over jeugdpsychiatrie. Ze volgt diverse workshops in binnen- en buitenland, toch doet ze de meeste ervaring op in de praktijk. Ze treedt op op theaterfestivals in België en Zweden en was enkele jaren vaste actrice bij theater Stuiter waarbij ze in verschillende voorstellingen voor kinderen en jongeren speelt. Ook was ze te zien bij locatietheatergroep Pampa Lab waar ze met 20 kunstenaars uit verschillende disciplines in zeer korte tijd een voorstelling maakt en speelt vanuit de locatie zelf.

    Gebarentaal in het theaterMomenteel leert Sita van Sante gebarentaal om dit in de toekomst te kunnen integreren in het theater of misschien wel een goede (kinder)film in gebarentaal te maken.

    SamenIn Samen vertolkt Sita de rol van de 15-jarige Sam Havinga. De jongste spruit in het gezin, maar ze is niet te beroerd om de ouderen af en toe flink de les te lezen.

    Gister werd er ook in de serie door Saskia van der Heide(staat ook niet op mokkels) nog gevoelt of alles op de juiste plaats zat.

    Kijk vanavond maar om 20.00u op Talpa. Dan zien jullie wel wat voor leuke meid het is en dat ze wel wat aandacht ook hier verdient.
    [img][/img]
    Aangepast door admin; 8 juni 2008, 21:35. Reden: De afbeeldingen zijn door het systeem verwijderd omdat deze niet meer aanwezig zijn op de host.
    Reageer
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
952 reacties
4.879k views
Laatste bericht
42 reacties
27k views
Laatste bericht
257 reacties
230k views
Laatste bericht
20 reacties
14k views
Laatste bericht
434 reacties
1.384k views
Laatste bericht
255 reacties
543k views
Laatste bericht
1k reacties
1.895k views
Laatste bericht
47 reacties
68k views
Laatste bericht
Werken...
X